• Flintstone Challenge op Landgoed de Biestheuvel
  • Accommodatie de Schaapskooi
  • Koffie to-go bij Landgoed de Biestheuvel

Corona maatregelen per 24 februari

24 februari 2021

Corona maatregelen

Een jaar lang Corona… wie had dat vorig jaar gedacht? Er verandert nog steeds veel in de situatie en de Corona maatregelen. De laatste persconferentie was dinsdag 23 februari 2021, maar wat houden de laatste maatregelen nu in?

Versoepeling voor activiteiten

Yes! Een klein beetje versoepeling van de richtlijnen is gelukkig mogelijk. Sporten voor personen tot en met 26 jaar is weer toegestaan. Dit houdt in dat we geleidelijk aan weer onze Outdoor activiteiten kunnen aanbieden! Sporten is natuurlijk belangrijk voor een lichamelijke, maar ook fysieke gezondheid. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijk dan verder op deze pagina voor alle activiteiten. Weet u niet zeker of u kunt komen, of twijfelt u welke activiteit het beste bij de groep past? Aarzel dan niet contact op te nemen!

Groepsaccommodatie

De Corona maatregelen omtrent een verblijf in onze groepsaccommodaties zijn op dit moment nog niet versoepeld. Dit houdt in dat u tot en met 15 maart met een groep groter dan één huishouden of 2 verschillende volwassen personen helaas nog niet in onze accommodatie kunt verblijven. Er zijn natuurlijk enkele uitzonderingen! Komt u uit één huishouden? Dan bent u van harte welkom, ongeacht de leeftijd en de samenstelling van uw huishouden. Gaat het om een zorggroep die ook uit één huishouden bestaan (woongroep) dan valt u ook onder de uitzonderingen! U bent van harte welkom op ons landgoed voor een verblijf. Op deze pagina geven we meer informatie over de huidige Corona maatregelen en onze protocollen voor een verblijf in de accommodaties.

Wanneer wij u niet kunnen verwelkomen op ons landgoed en u heeft een reservering staan in de periode tot en met 15 maart, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Staat uw reservering gepland voor de periode na 15 maart, dan bent u op dit moment nog van harte welkom.

Horeca

Helaas zijn er voor de horeca ook nog geen versoepelingen mogelijk. De huidige richtlijnen voor de horeca blijven daarom nog even staan, tot ten minste 15 maart. Dit houdt in dat onze horeca in principe gesloten is, maar u kunt wel bij ons terecht voor een heerlijke koffie to-go. Op werkdagen is er tussen 9.00 uur en 17.00 uur altijd iemand aanwezig. Gaat u wandelen, of fietsen, aarzel dan niet om langs te komen. Wenst u graag in het weekend een kop koffie af te halen? Bel dan even voor de zekerheid, zodat u niet aan een gesloten deur staat.

Pasen

De paasdagen komen er natuurlijk ook weer aan. 4 en 5 april lijkt nog ver weg, maar met alle huidige Corona maatregelen zijn deze toch al dichterbij dan gedacht. Hierom hebben wij besloten om weer een heerlijke paasbrunch samen te stellen voor thuis mét kleuractie voor de kinderen! Mochten er nog versoepelingen komen voor de horeca, dan brengen we u uiteraard zo snel mogelijk op de hoogte van eventuele aanvullende opties voor Pasen!

Contact

Zijn er vragen over de huidige stand van zaken? Weet u niet zeker of uw reservering door kan gaan? Aarzel dan niet contact op te nemen via 0497-591 257 of mail ons!

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel