• Kluisroof als winter activiteit op Landgoed de Biestheuvel
  • Kerst bij Landgoed de Biestheuvel
  • Schoolkamp op Landgoed de Biestheuvel

Leuke afsluiting van het jaar!

5 oktober 2022

Winter activiteit

Een personeelsuitje organiseren in de winter? Natuurlijk kan dat! Ook al wordt het buiten donkerder en het weer onzekerder, binnen is het bij ons altijd behaaglijk. Zo kun je toch een leuke activiteit verzorgen en hoef je je geen zorgen te maken over regenkleding. De Kluisroof is daarvoor een perfecte activiteit! Kraak met jouw boevenbende de kluis en ben anderen te slim af.  Is dit niet helemaal de juiste activiteit voor jouw groep? Geen zorgen, we hebben meer dan 30 activiteiten!

Informeer naar alle mogelijkheden en de beschikbaarheid en we maken graag een voorstel op maat!

Kerst

De herfst is weer begonnen, de dagen worden weer korter en dus wordt er ook al weer voorzichtig gedacht aan Kerst. Lekker met de familie thuis om tafel, of wellicht gezellig samen in een groepsaccommodatie, het kan allemaal! Bent u nog op zoek naar een verblijf? Er zijn nog een paar accommodaties beschikbaar. Tijdens de Kerstperiode zijn onze huizen sfeervol ingericht met een Kerstboom en decoratie. Zet zelf de haard aan en de Kerstsfeer is compleet.

Om het helemaal gemakkelijk te maken kunt u er voor kiezen om de maaltijden door ons te laten verzorgen. Zo kunt u optimaal genieten van het samenzijn en staat u niet urenlang in de keuken!

Naast de accommodaties staan wij met Kerst ook bekend om ons grote Kerstbuffet in de horeca. Na lang beraad hebben we er dit jaar echter voor gekozen om op 25 en 26 december te sluiten. Natuurlijk zijn wij alle overige dagen wel geopend én zijn maaltijden in de accommodaties wel mogelijk op beide dagen!

Schoolkamp

Het schooljaar is al weer een paar weken begonnen, maar nu komt natuurlijk de uitdaging, waar gaat het kamp dit jaar naar toe? Gaan we een midweek op kamp met overnachting of organiseren we een dag vol met leuke activiteiten? Het kan bij Landgoed de Biestheuvel allemaal! Onze 9 accommodaties bieden ruimte aan verschillende groepen en groepsgroottes. Je hoeft zelfs niet in de keuken te staan, want wij verzorgen graag de maaltijden in de accommodatie!

Breidt het verblijf uit met een schoolprogramma, of kom gewoon voor een dag langs. Het schoolprogramma biedt een mooi programma van 3 of 5,5 uur met activiteiten die u zelf samenstelt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel