• Landgoed de Biestheuvel - Terras 2024
  • Landgoed de Biestheuvel - Moederdag 2024
  • Landgoed de Biestheuvel - Team 2024

Seizoen 2024!

12 april 2024

Seizoen 2024

Het seizoen van 2024 is weer gestart. Tijd om weer even een update te geven over ons landgoed. Hieronder lees je meer over het terras, de Moederdagbrunch en de ontwikkelingen die we in de winter hebben doorgevoerd. Tot snel op Landgoed de Biestheuvel!

 

Het terras is weer open!

Zoals elk jaar openen we ons terras altijd rond 1 april. Inmiddels hebben we ook al wat heerlijke zonnestralen mogen zien, dus de nieuwe terrastafels zijn meteen volop gebruikt. Ga je een rondje wandelen of fietsen in de omgeving, of wil je gewoon lekker even in de zon zitten? Ons terras is elke dag geopend van 9.00 tot 17.00 uur met uitzondering van de woensdagen. De keuken is open vanaf 11.30 uur, dus ook voor een lunch of hapje ben je van harte welkom. Alvast nieuwsgiering naar onze menukaart? Kijk dan snel verder!

 

Moederdag

Op 12 mei is het weer Moederdag. Wellicht ben je hier nog helemaal niet mee bezig, of misschien ben je al weken aan het zoeken naar een geschikt cadeau. Neem mama gezellig mee naar onze Moederdagbrunch! Met de gehele familie samen genieten van een uitgebreid brunch buffet én alle moeders krijgen ook nog een roos mee. De brunch is van 11.00 tot 13.30 uur en voor de kinderen is er divers vermaak. Reserveer snel om zeker te zijn van een tafel, of kijk hier voor meer informatie.

 

Winter ontwikkelingen

De winter periode is voor ons vaak een rustigere tijd, dus een goede periode om wat ontwikkelingen uit te werken én ons personeelsfeest te houden. Zo ook deze periode! We hebben gezellig met het hele team bonbons gemaakt en een heerlijke barbecue genuttigd.

Welke ontwikkelingen zijn er dan doorgevoerd?
* Er is een nieuwe luchtbehandelingsinstallatie voor in ons hoofdgebouw. Hierdoor worden alle zalen nu duurzaam verwarmd (of gekoeld). Prettig tijdens een intense vergadering of uitbundig feest.
* Er is onderhoud aan de accommodaties uitgevoerd en er ligt nieuw beddengoed! Bij een aantal accommodaties zijn de warmwatervoorzieningen vervangen inclusief nieuwe heatpipes, die zorgen voor een duurzame verwarming van het water.
* Veel activiteiten zijn nagelopen en hebben een update gehad. Zo is bijvoorbeeld de Kluisroof nu ook in het Engels beschikbaar!

 
Wij hebben in het verleden met veel plezier gewerkt voor o.a.
  • Praxis klant bij Biestheuvel
  • Klant van Biestheuvel Politie
  • Klant brandweer Biestheuvel